Om Tine

Jeg hedder Tine Appel og er certifiseret Reiki Mester. Jeg er også Aura-Soma terapeut, og Spirituel rådgiver.

Min næste livsfase

Jeg er også grafiker og webdesigner med mange års erfaring, og driver mit eget firma inden for disse to områder. Firmaet hedder Appel Design

Men for noget tid siden begyndte jeg at tænke på, hvad jeg kunne beskæftige mig med, hvis jeg ikke skulle være grafiker og webdesigner resten af mit liv.

I virkeligheden har jeg altid haft det spirituelle i mig, selv når jeg har rådgivet mine kunder i deres grafiske projekter eller opgaver. Ofte har mine svar været præget af intuition og ikke kun handlet om de rent praktiske udfordringer, som mine kunder havde.

Til en gruppemeditation i starten af 2020 kom der en besked til mig fra universet, som sagde, at jeg ville få vist en vej til at kunne arbejde mere med det spirituelle.

I 2020 blev jeg indviet Reiki mester, og det satte min udvikling for alvor i gang. Jeg udvikler mig spirituelt hver dag, og har mit fokus på frekvens, livsenergi og kærlighed til alt omkring mig.

Første juli 2023 flyttede min mand og jeg fra 30 år i Birkerød til Præstø.

Jeg tilbyder

Reiki healing
Reiki indvielse
Spirituel rådgivning

Min rejse:

1997 Spirituel nysgerrig
1999 Reiki Healer
2020 Reiki Teacher
2021 Claivoyance
2022 Guidet meditation
2022 Kanalisering
2022 Lyd healing
2022 Energi massage
2023 Breathwork
2023 Farvernes univers
2024 Spirituel rådgiver

 

Jeg sælger Aura-Soma produkter til private

Jeg har netop fået en times Reiki healing hos Tine og føler mig rigtig glad og godt tilpas. Det var et dejligt boost, der både gav en behagelig ro i kroppen, klarhed i hovedet og forårsbobler i maven. 
Tak for dejlig healing, hjertevarme og mange gode råd. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og glæder mig til komme igen. 
 
Venlige hilsener
Jonna Helsengreen, Indretningsdesigner

Interessen til den alternative verden har altid været der

For mere end 20 år siden kom jeg på tilfældigvis i kontakt med Ulla, som er healer og clairvoyant. Jeg havde som så mange andre lidt skrupler på forhånd: Hvordan kan man se noget, der ikke er fysisk, og kan det nu være rigtigt? Men jeg fik med det samme nogle tegn på, at det Ulla gjorde, det var ægte.

Oplevelsen var helt speciel, og jeg havde svært ved at slippe den igen. Jeg blev ikke kun healet, men behandleren brugte også clairvoyance til at give mig svar på nogle spørgsmål, jeg gik rundt med.

Et eksempel:
Jeg var lige kommet tilbage på arbejdet efter barsel og var ikke så glad for min stilling og ville derfor gerne have et nyt job. Helt konkret spurgte jeg: “Er der et nyt job til mig et sted”? Hun svarede, at hun så gult alle steder; gult tøj, gule bøger, gult overalt. Det var mærkeligt, men mindre end en måned efter kom jeg til samtale på De Gule Sider gennem et vikarbureau. Det overbeviste mig om, at hun kunne noget helt specielt. Mødet med Ulla gjorde mig nysgerrig på det spirituelle, og jeg kunne mærke, at det var bare lige mig.

Ulla tilbød mig at blive indviet Reiki healer. Jeg overvejede det et stykke tid, og 1 år efter blev jeg indviet Reiki 1. og 2. grad.

I mange år brugte jeg det til mig selv og mine børn. Det var dejligt med den healende energi i kroppen og i sindet. Siden har jeg gået til en healer og clairvoyant flere gange om året for at få klarhed over min situation og et kærligt skub i ryggen til selvudvikling.