Hvad er Reiki

Reiki efter Dr. Usui metoden. Reiki er en alternativ behandlings form, det er også en åndelig, vibrerende helende praksis med sine rødder i japansk oprindelse.

Ordet stammer fra det japanske ord ‘Rei’ (Universel) og ‘Ki’ (Energi eller kraft), og sammen betyder det ‘Universal livskraft’.

Det er den energi, alting i livet består af. Det er den energi, som får træerne til at springe ud, når det bliver forår. Den energi, som får vinden til at blæse, får mennesker til at vokse op og udvikle sig, og som skaber kærlighed og varme blandt mennesker.

Alle har evnen til at forbinde med deres egen helbredende energi og bruge den til at styrke energi i sig selv. Reiki-udøvere kan hjælpe med at guide dig igennem denne proces.

En Reiki healing kan hjælpe med at lette spændinger og stress og kan støtte kroppen til at heale sig selv på alle niveauer – både fysisk, mental og følelsesmæssig.

‘Reiki er kærlighed. Kærlighed er helhed. Helhed er balance. Balance er velvære. Velvære er frihed fra sygdom.’ – Dr. Mikao Usui”

Betydning: Rieki Healing på japansk