Hvordan er en Reiki behandling hos mig

Du ligger på en briks og ved at jeg lægger hænderne på eller over dig overfører jeg universel livskraft til dig. Universel livskraft er også det vi kalder livsenergi, overskud, lys og kærlighed. Under forløbet kan vi tale sammen om det vi oplever eller vi kan være helt stille og bare nyde at få slappet af.

En behandling varer ca. en time. Pris kr. 500,-

Køb fire behandlinger. Pris kr. 1.500,-

Book en tid
Jeg har netop fået en times Reiki healing hos Tine og føler mig rigtig glad og godt tilpas. Det var et dejligt boost, der både gav en behagelig ro i kroppen, klarhed i hovedet og forårsbobler i maven. 
Tak for dejlig healing, hjertevarme og mange gode råd. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og glæder mig til komme igen. 
 
Venlige hilsener
Jonna Helsengreen, Indretningsdesigner