Jeg er ved at flytte, men åbner op igen til august 2023.

Vi ses i Præstø

 

Hvordan er en Reiki behandling hos mig

Reiki healing genskaber balance i din krop, det virker beroligende og harmoniserende og så er det kanaliseret universel livskraft.

Universel livskraft er også det vi kalder livsenergi, overskud, lys og kærlighed.

Du ligger på en briks, og ved at jeg lægger mine hænder på eller over dig, overfører jeg universel livskraft til dig. Under forløbet kan vi tale sammen, om det vi oplever, eller vi kan være helt stille og bare nyde at få slappet af. Se illustration her

Voksne: Behandlingen varer ca. en time. Pris kr. 500,-

Børn, til og med 18 år: Behandlingen varer ca. 45 min. Pris kr. 300,-

Voksne: Køb af fire behandlinger.
Pris kr. 1.500,-

Voksne: Behandlingen varer ca. en time. Pris kr. 500,-

Børn, til og med 18 år: Behandlingen varer ca. 45 min. Pris kr. 300,-

Voksne: Køb af fire behandlinger.
Pris kr. 1.500,-

Jeg har netop fået en times Reiki healing hos Tine og føler mig rigtig glad og godt tilpas. Det var et dejligt boost, der både gav en behagelig ro i kroppen, klarhed i hovedet og forårsbobler i maven. 
Tak for dejlig healing, hjertevarme og mange gode råd. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og glæder mig til komme igen. 
 
Venlige hilsener
Jonna Helsengreen, Indretningsdesigner