Behandlinger

Oplev Reiki Healing – En Rejse mod Indre Balance

Reiki healing er en kraftfuld metode til at genoprette balancen i din krop. Denne praksis virker beroligende og harmoniserende, da den kanaliserer den universelle livskraft, også kendt som livsenergi.

Universel livskraft er den energi, der giver os overskud, lys og kærlighed. Det er denne energi, der strømmer gennem alt levende og holder os forbundet med universet.

Når du modtager Reiki healing, ligger du komfortabelt på en briks, mens jeg placerer mine hænder på eller over dig. Gennem denne berøring overfører jeg den universelle livskraft direkte til dig, hvilket hjælper med at afbalancere dine energibaner og fremme helbredelse.

Under sessionen er der mulighed for at tale om de oplevelser og følelser, der måtte dukke op, eller vi kan vælge at være helt stille og blot nyde øjeblikket af dyb afslapning. Mit mål er at skabe et trygt og nærende rum, hvor du kan give slip på stress og finde tilbage til din naturlige tilstand af balance og velvære. Se illustration her

Reiki healing

Læs mere

Behandlingen varer ca. 75 minutter. Pris kr. 550,-   – 30% i august – 385,- kr.

Fire behandlinger. Pris kr. 1.650,-   – 4x i august – 1.155,- kr.

Fjernhealing

Link til side

En fjernhealing er ca 30 minutter, og med opfølgende samtale. Pris 400 kr.

Healing og klarhed

Link til side

Sessionen varer ca. 2 timer. Pris kr. 950,-

Jeg har netop fået en times Reiki healing hos Tine og føler mig rigtig glad og godt tilpas. Det var et dejligt boost, der både gav en behagelig ro i kroppen, klarhed i hovedet og forårsbobler i maven. 
Tak for dejlig healing, hjertevarme og mange gode råd. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og glæder mig til komme igen. 
 
Venlige hilsener
Jonna Helsengreen, Indretningsdesigner