Behandlinger

Reiki healing genskaber balance i din krop, det virker beroligende og harmoniserende og så er det kanaliseret universellivskraft.

Universellivskraft er også det vi kalder livsenergi, overskud, lys og kærlighed.

Du ligger på en briks, og ved at jeg lægger mine hænder på eller over dig, overfører jeg universel livskraft til dig. Under forløbet kan vi tale sammen, om det vi oplever, eller vi kan være helt stille og bare nyde at få slappet af. Se illustration her

Du ligger på en briks, og ved at jeg lægger mine hænder på eller over dig, overfører jeg universel livskraft til dig. Under forløbet kan vi tale sammen, om det vi oplever, eller vi kan være helt stille og bare nyde at få slappet af. Se illustration her

Reiki healing

Behandlingen varer ca. 75 minutter. Pris kr. 550,-

Fire behandlinger. Pris kr. 1.650,-

Fjernhealing

En fjernhealing er ca 30 minutter, og med opfølgende samtale. Pris 400 kr.

Healing og klarhed

Behandlingen varer ca. 2 timer. Pris kr. 950,-

Jeg har netop fået en times Reiki healing hos Tine og føler mig rigtig glad og godt tilpas. Det var et dejligt boost, der både gav en behagelig ro i kroppen, klarhed i hovedet og forårsbobler i maven. 
Tak for dejlig healing, hjertevarme og mange gode råd. Jeg giver mine varmeste anbefalinger og glæder mig til komme igen. 
 
Venlige hilsener
Jonna Helsengreen, Indretningsdesigner